Villkor & Ångerrätt

Kursåterbetalning

När du handlar på Ranger.se, under varumärket Jaktutbildningar.se, börjar din kurs omedelbart efter köp eftersom du får tillgång till hela kursmaterialet. Detta innebär att köpet anses fullgjort och ligger utanför distansavtalslagens tillämpningsområde. Detaljer kring dessa villkor finns att läsa hos Konsumentverket. Trots detta är vi här för att hjälpa till om något inte blir som du tänkt dig. Vi ber dig att kontakta oss inom 14 dagar från inköpsdatumet om du vill diskutera möjligheten till hjälp med din kurs. Vi kan inte lova återbetalning i varje enskilt fall, särskilt om kursmaterialet redan har använts.

Ångerrätt för övriga produkter och tjänster

Du har möjlighet att avbryta din kurs i paketen Komplett & Komplett Plus inom 14 dagar efter köpet. I dessa fall nedgraderas ditt paket till Basnivån, och vi återbetalar skillnaden. Notera att Baspaketet för Jägarexamen Online är undantaget från ångerrätten.

Om du har utnyttjat en bokning för teori- eller praktiska prov genom dessa paket, anpassas din ångerrätt som följer:

  1. En avbokningsavgift på 500 SEK tillkommer för administration.
  2. Eventuella kostnader och avgifter relaterade till bokning av prov och instruktörer eller föreningar kommer att dras från din återbetalning, vilket specificeras för varje enskilt fall.
  3. Skulle provtillfällen bokas och genomföras inom de första 14 dagarna efter köpet, finns det inte längre möjlighet till återbetalning för dessa tjänster.

För alla andra fysiska produkter eller tjänster gäller distans- och hemförsäljningslagen, som ger dig rätt att ångra köpet inom 14 dagar, förutsatt att produkten är i oöppnat skick.

Vid Frågor eller Funderingar

Vänligen kontakta oss om du har några frågor angående ångerrätten eller vill ha hjälp med något som rör dina köp hos oss. Vi är alltid redo att assistera och se till att din upplevelse hos oss blir så positiv som möjligt.

Kontakta oss via [email protected]