Jägarexamen Online Digital Kurs

Ta Jägarexamen Online med vårt digitala studiematerial.

Undvik den långa väntetiden eller dyra intensivkurser. Allt du behöver för att ta jägarexamen
"Ranger är en pålitlig partner och levererar en grym utbildning för våra besökare, alltid till ett bra pris"


-Karl, Vilt.se
Jägarexamen Online – Bas
1995,00 kr
Jägarexamen Online – Komplett
4499,00 kr

Jägarexamen Online

Över 30 videolektioner, 6 delprov och övningsprov, med erfarna instruktörer och givetvis hjälpsam support!

Allt du behöver för att ta Jägarexamen, helt digitalt, när och vart du vill.

30+ VIDEOLEKTIONER 

Kursen innehåller över 30 stycken instruktörsledda
videor som motsvarar en komplett utbildning inför Jägarexamen. Du har tillgång till videorna direkt och dygnet runt, och behöver inte passa några dagar eller tider.

6ST QUIZZAR & DELPROV

Testa dina kunskaper efter varje kapitel med ett delprov som ger dig en förblick i din kunskapsnivå inför det kommande teoretiska provet för Jägarexamen

INSTRUKTÖRLEDDA VIDEOR

Samtliga utbildningar och videor är skapade av licenserade och erfarna instruktörer. Viktör Önestam, din Jägarexamen Online utbildare, har många års erfarenhet av utbildningar, både digitalt och i lektionssalen.

SUPPORT 7 DAGAR I VECKAN

Fastnat på ett kapitel eller en fråga? Behöver du mer förberedelser innan du avlägger prov? Du kan ta kontakt med oss via chatt eller mail, närsomhelst! Vi finns för dig från start till mål.

VARFÖR JÄGAREXAMEN ONLINE?

Att studera inför jägarexamen på det traditionella viset är absolut ingenting undermåligt. För många personer är det betydligt bättre än självstudier via böckerna du kan beställa hem från Jägareförbundet.


Nackdelen med traditionell Jägarexamensutbildning är tid och möjlighet. Vanliga kurser sträcker sig allt från 8-15 veckor, där du måste infinna dig i en lektionslokal och passa en viss tid, oftast kvällstid eller helger.

För de flesta så är ett sådant åtagande tufft, och står oftast som ett hinder för att kunna genomföra utbildning och uppfylla drömmen om att få jaga.

Intensivkurser är oftast dyra och kräver tid ledig från jobb och familj.

Därför finns Ranger's Jägarexamen online. Du sparar inte bara tid och pengar, du får en gedigen utbildning du kan se om hur många gånger du vill, och studera i din egen takt från hemmet, eller vart och när du vill.

Välkommen

Frågor? Kontakta oss

Kontakt

Missa ej - upp till 60% Rabatt

Boka nu